De Range Rover Evoque gaat fris het nieuwe modeljaar in met een nieuw, 10,2 inch groot beeldscherm en het Graphit Design Pack.

Land Rover heeft de Range Rover Evoque opgefrist voor modeljaar 2017. De kleinste Range Rover wordt leverbaar met een 10,2 inch beeldscherm, dat niet alleen groter is dan het oude touchscreen maar ook beter te bedienen. Net als bij een tablet kan je bijvoorbeeld in- en uitzoomen op het scherm door je vingers naar elkaar toe of van elkaar af te bewegen. Verder is het beeld scherper door de hogere pixeldichtheid.

Land Rover voegt met ingang van het nieuwe modeljaar vier nieuwe kleuren toe aan het assortiment, waarmee het totaal op achttien komt. Nieuw is verder het Graphit Design Pack, dat als optie leverbaar wordt op de HSE Dynamic en Autobiography uitvoeringen. Het pakket bestaat uit grijze en zwarte elementen, zoals de 20 inch wielen, de bodembescherming, grille en letters op de kofferklep.

Met ingang van het nieuwe modeljaar verhoogt Land Rover de prijzen van de Evoque met enkele honderden euro’s. De nieuwe vanafprijs bedraagt daardoor 43.800 euro.