De nieuwe topuitvoering van de Jeep Cherokee is nu te bestellen. De tot Overland gedoopte versie heeft een prijs van 63.990 euro.

Jeep heeft een prijskaartje geplakt op de nieuwe topuitvoering van de Cherokee, genaamd Overland. De nieuwe versie kost 63.990 euro, 2.340 euro meer dan de Limited-uitvoering. Jeep levert de Overland altijd in combinatie met de 200 pk sterke 2.2 MultiJet dieselmotor. Een negentraps automatische versnellingsbak en het Active Drive 4WD-systeem zijn standaard.  

De uitrusting van de Overland is weldadig. Een bloemlezing: nappalederen bekleding, 18 inch lichtmetalen wielen, xenonverlichting, 8,4 inch Uconnect infotainmentsysteem met navigatiefunctie, Alpine audiosysteem, achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare achterklep, elektrisch verstelbare stoelen, panoramadak en een verwarmbaar stuurwiel.

Daarnaast heeft de Overland-uitvoering extra geïsoleerde ramen en is het de enige uitvoering waarbij de bumpers, wielkasten en dorpellijsten volledig in carrosseriekleur zijn meegespoten.

De Jeep Cherokee Overland is per direct te bestellen.