Volkswagen heeft de meerprijs van het Denim-pakket voor de vernieuwde Beetle vastgesteld op 3.153 euro. De Beetle Denim is net als de andere vernieuwde Beetle-versie vanaf september verkrijgbaar.

De definitieve meerprijs van de Beetle Denim ten opzichte van de reguliere uitvoering Exclusive Series bedraagt 3.153 euro. Dat is ruim 200 euro meer dan Volkswagen eerder als richtprijs meegaf. De vanafprijs van de Beetle Denim is daarmee 29.003 euro, voor de hatchback met 1.2 TSI benzinemotor. Volkswagen levert de Beetle Denim ook als Cabriolet tegen een meerprijs van 4.240 euro. Als je meer vermogen wilt, dan biedt 150 pk sterke 1.4 TSI-motor uitkomst. Die wordt standaard geleverd met DSG-automaat en kost als Denim 32.703 euro.

De Beetle Denim is een eerbetoon aan de Beetle Jeans uit 1974 en onderscheidt zich onder andere door z’n speciale lakkleur Stonewash Blue Metallic. De 17 inch wielen hebben een klassieke uitstraling en dragen bij aan het ‘vintage’-gevoel dat de Beetle Denim moet uitstralen.

Het interieur van de speciale uitvoering is aangekleed met Blue Brushed-dashboardpanelen, speciale vloermatten en sportstoelen en deurpanelen met ‘jeans style’-bekleding.

De Beetle Denim is net als andere uitvoeringen van de vernieuwde Beetle vanaf september verkrijgbaar.