In het Californische Newport Beach is een Lamborghini Aventador SV afgeleverd waar we wel even bij willen stilstaan. De aankleding is van de Ad Personam-individualiseringsafdeling van het supercarmerk.

Het speciale van deze Lamborghini Aventador SuperVeloce zit 'em niet onder de motorkap maar in de exterieurdetails. Zo is het de personaliseringsafdeling van Lamborghini gelukt om het dak in matte koolstofvezel af te werken. Mooi én passend bij andere carbondetails, tot in het interieur aan toe. 

Op diverse plekken zijn luchtinlaten toegevoegd, een grote vleugel achter, rode wieldoppen, remklauwen en ach ja, ook maar een rode bliksemschicht-grafic op de bilflanken. De kleur rood keert ook terug in het interieur, als alcantara banen op de stoelen, portieren en middenconsole evenals stiksels op het dashboard. Het zwarte interieur is trouwens gemaakt uit leder.

Ook nieuw is Lamborghini's 'carbonhuid' hemelbekleding. Voor de 750 pk sterke V12-motor ontvangt de koper een glanzende koolstofvezel hoes. Deze gelukkige rijder mocht wel (omgerekend) ruim 180.000 euro aftikken bij de Lamborghini-dealer in Newport Beach, die deze eenmalige Aventador inmiddels heeft afgeleverd.