Ford GT

Ford gaat meer GT’s bouwen, om teleurgestelde klanten alsnog te kunnen bedienen. Alle geïnteresseerden die ‘nee’ te horen hebben gekregen kunnen het in 2018 opnieuw proberen.

De vraag naar de Ford GT is veel groter dan het aanbod. Veel van de geïnteresseerde liefhebbers kregen van Ford dan ook een brief dat ze achter het net vissen. Het merk biedt teleurgestelde klanten in 2018 een tweede kans, dan start het merk met nieuwe inschrijvingen.

Iedereen die al eerder een voorinschrijving heeft gedaan hoeft deze alleen maar opnieuw te activeren. Daarmee is er nog geen garantie op toewijzing, eerst zal moeten blijken hoeveel geïnteresseerden er nog zijn.

De extra productiecapaciteit is mogelijk doordat Ford de GT nu 4 jaar gaat bouwen in plaats van de eerder geplande 2 jaar. Het derde productiejaar is bestemd voor de mensen die door het merk op de wachtlijst zijn gezet. Ook die zijn dus al min of meer vergeven. De nieuwe inschrijvingen zijn voor de GT’s die Ford in het vierde productiejaar bouwt.