McLaren

Nu er steeds meer McLaren-productiemodellen rondrijden op de wegen komt het merk tegemoet aan de vraag van klanten naar langere garantie. 

McLaren breidt de garantie op de straatmodellen uit. Nu de Automotive-tak steeds harder aan de weg timmert - en er dus steeds meer McLaren-productieauto's op die weg rondrijden - groeit de vraag van klanten naar een langere beschermingsduur tegen fabricagefouten en technische problemen. 

In 2014 heeft de supercarbouwer daarom al het McLaren Extended Warranty in het leven geroepen, waarmee verlengde garantie tot 7 jaar lang mogelijk was. Nu breidt McLaren dit product uit: in totaal kan de garantie op een McLaren vernieuwd worden totdat 'ie 12 jaar oud is, telkens met 12 of 24 maanden tegelijk. Er geldt geen beperkend kilometrage.

Eigenaren willen de verzekering dat hun auto nog altijd volgens dezelfde standaarden verzorgd wordt als toen deze gebouwd werd.

De Extended Warranty is niet alleen beschikbaar voor de McLarens die nieuw van de band aflopen, maar ook voor reeds rondrijdende modellen. Daarnaast wordt het product aangeboden op occasions met het keurmerk McLaren Qualified, jonge modellen die minder dan 100.000 km op de teller hebben.

Het garantieprogramma, dat ook bij de verkooppunten in de Benelux verkrijgbaar zal zijn, is bedoeld voor de Sports Series (de 540- en 570-modellen) en de Super Series (de 12C-, 650- en 675-modellen). De verlengde garantie komt op de meeste markten inclusief pechhulp. Bij reparatie worden originele McLaren-onderdelen gebruikt.