McLaren heeft een nieuwe lijn van koolstofvezel opties gepresenteerd. Ze zijn verkrijgbaar op zowel nieuwe als bestaande auto’s.

McLaren komt met nieuwe koolstofvezel onderdelen, die als optie zijn te bestellen op nieuwe en bestaande modellen van de types 12C, 650S en 650LT. Ze zijn per direct leverbaar en worden door de dealer gemonteerd.

Met de nieuwe opties kleed je de 12C, 650S of 650LT naar smaak aan. Er zijn subtiele koolstofvezel details verkrijgbaar, zoals de spiegelkappen en –armen, maar ook grotere onderdelen. Wat dacht je van een koolstofvezel motorkap of diffuser? Ook kun je nu de voorschermen met luchtroosters, geïnspireerd op die van raceauto’s van McLaren uit de jaren ’70, als optie bestellen. Deze onderdelen komen je bekend voor? Dat kan kloppen, McLaren gebruikte ze ook op de gelimiteerd 650S Can-Am.

Het interieur is eveneens aan te kleden met koolstofvezel onderdelen. Onder andere het stuur, dashboard en de luchtroosters zijn te bekleden met het lichtgewicht materiaal, al dan niet in combinatie met alcantara bekleding.