De Bentley Continental GT V8 S staat bekend om z'n sportiviteit. De nieuwe Black Edition accentueert dit met een bodykit.

Het sportieve luxemerk Bentley introduceert de Continental GT V8 S Black Edition. De Bentley Continental GT V8 S, die al enkele jaren leverbaar is, staat bekend om het strak afgestelde onderstel en de extra power. De Black Edition is een speciale uitvoering die deze sportiviteit accentueert met een bodykit.

De omlijstingen van grille, ramen en lichtunits worden uitgevoerd in hoogglans zwart. Dat geldt eveneens voor de portiergrepen, het onderste deel van de bumper en de 21 inch grote zevenspaaks lichtmetalen wielen. De lichtunits zelf krijgen ook een donkere afwerking.

De bodykit met splitter vóór, diffuser achter en side skirts wordt geleverd in een contrasterende kleur naar keuze: Beluga (donkergrijs), Saint James' Red (rood), Hallmark (zilvergrijs) of Cyber Yellow (geel). Dezelfde kleur fleurt het interieur op, als accent op de GT Design-stoelen 'by Mulliner' en de hemelbekleding.