BMW komt met een uitgebreide lijn van M Performance Parts voor de M2. Kopers kunnen hun M2 verfraaien en verbeteren met diverse opties.

BMW presenteert nieuwe M Performance Parts voor de M2. Die maken de auto niet alleen mooier, maar zorgen ook voor betere wegprestaties. De opties zijn allemaal apart te bestellen. Het meest opvallende uiterlijke onderdeel is de striping in M-kleuren. Daarnaast kunnen de spiegelkappen, onderbumper, diffusor en delen van de side skirts uitgevoerd worden in koolstofvezel. Dat niet alleen, deze M Performance Parts zorgen ook voor een betere aerodynamica. Andere mogelijkheden zijn een hoogglans zwarte grille en logo’s in de roosters in het voorscherm.

Het assortiment gaat verder met het M Performance uitlaatsysteem met twee standen: Track en Sport. De einddemper is uitgevoerd in hoogglans zwart, de pijpen hebben een diameter van 80 mm. Is dat niet genoeg? BMW levert ook koolstofvezel eindstukken met een diameter van 93 mm. Voor de vering zijn er ook verbeteringen beschikbaar, het M Performance veersysteem is in te stellen in zestien verschillende hoogtestanden. De laagste stand snoept 2 centimeter bodemspeling weg. Voor wie veel het circuit op gaat met zijn M2 zijn er speciale raceremblokken beschikbaar.

Het interieur wordt niet overgeslagen. De opties zijn hier: speciale vloermatten, RVS-pedalen met rubberen noppen, een met Alcantara bekleed stuur, een racestuur met display en koolstofvezel afwerking.

De prijzen van de M Performance Parts zijn nog niet bekend, vanaf maart zijn de nieuwe opties te bestellen.