In het vierde jaar dat McLaren Automotive aanwezig is op de autosalon van Genève toont het supercarmerk het hele assortiment, plus twee showcars 'by MSO'. 

'MSO' staat voor 'McLaren Special Operations' en is het individualiseringsprogramma voor kopers van een McLaren supercar. Sinds dit jaar biedt MSO meer mogelijkheden waarbij het koolstofvezel basismateriaal van de body zichtbaar is. Dit bepaalt dan ook het uiterlijk van de twee showcars die McLaren meeneemt naar Genève. Aan de prestaties is niet gesleuteld.

De eerste showcar is de McLaren P1 by MSO, een afscheidsversie nu de 'limited edition' hypercar uit productie gaat. De volledige body is zichtbaar in carbon, zij het gespoten in de recent verkrijgbare lakkleur Lio Blue. De wielen zijn afgewerkt in glanzend zwart en het hitteschild van de uitlaat in 24 karaat goud. Het interieur is bekleed met 'carbonzwarte' alcantara voorzien van blauwe stiksels.

McLaren 675LT Spider by MSO

De in december aangekondigde McLaren 675LT Spider debuteert op de autosalon - toch zijn de vijfhonderd te produceren exemplaren alle uitverkocht. De afgeleide showcar 675LT Spider by MSO is in Ceramic Grey lak afgewerkt, inclusief de grote achtervleugel. Satijnglanzend carbon vind je onder meer op de inklapbare hardtop, de hardtopcover, bumperafwerking, side skirts en luchtinlaten.

Ook deze showcar heeft een hitteschild in 24 karaat goud rondom de titanium uitlaat. De zwarte, alcantara sportstoelen met Xenon Yellow-stiksels zorgen voor het contrast in het interieur.