Mercedes-Benz levert de V-Klasse vanaf nu als optie met AMG Line. Daarmee krijgt de luxe personenbus een sportief tintje.

Mercedes-Benz benadrukt nogmaals dat de V-Klasse een volwaardige personenauto is geen busje. Een echte Mercedes-Benz personenauto is leverbaar met AMG Line en daarom biedt het merk zo'n sportpakket nu aan op de V-Klasse. De vanafprijs van het al eerder aangekondigde pakket bedraagt 3.833 euro. De prijs hangt af van de gekozen uitvoering. Het merk biedt de AMG Line op alle carrosserieversies van de V-Klasse aan. 

De AMG Line omvat een voorbumper met grote luchtinlaten, sportief gaaswerk, chromen accenten in de grille, een achterspoiler, side skirts, een diffuser-look inzetstuk in de achterbumper en 19 inch wielen met daarin een verbeterd remsysteem. Het interieur van de AMG Line is verfraaid met chromen randen rondom de ventilatieroosters, sportpedalen, koolstofvezel-look afwerking en zwarte hemelbekleding. Naast de uiterlijke verfraaiingen omvat de AMG Line een verlaging van het onderstel met 15 mm.

Het sportpakket is per direct te bestellen.