Toyota heeft de prijzen van de vernieuwde RAV4 bekend gemaakt. De SUV kost minimaal 33.495 euro, de nieuwe hybrideversie is er vanaf 37.595 euro.

De vanafprijzen van de vernieuwde Toyota RAV4 zijn bekend. Toyota levert de SUV voortaan ook als hybride met 197 pk, met een vanafprijs van 37.595 euro. De vernieuwde RAV4 is er ook ‘als vanouds’ met 143 pk sterke 2.0 VVT-i benzinemotor en 2.0 D-4D-F dieselmotor met 151 pk. De bijbehorende vanafprijzen zijn 33.495 euro en 35.995 euro.

Toyota levert de vernieuwde RAV4 in vier verschillende uitvoeringen. De basisversie heet Comfort en is voorzien van airconditioning, LED-dagrijverlichting, boordcomputer met kleurenscherm tussen de tellers, hill holder en een audiosysteem met Bluetooth. De Dynamic voegt daar onder andere cruise control, klimaatregeling met twee zones, het Toyota Touch 2-systeem met 17 inch beeldscherm, een parkeerhulpcamera en 17 inch lichtmetalen wielen aan toe.

Eens stapje hoger staat de Style, met LED-koplampen, leder en Alcantara stoelbekleding en 18 inch lichtmetalen wielen. De meest luxe uitvoering luistert naar de naam Executive Business en heeft lederen bekleding, een navigatiesysteem, 360 graden-camera, Rear Cross Traffic Alert en een elektrisch bedienbare achterklep.

De vernieuwde RAV is per direct te bestellen en wordt geleverd vanaf het voorjaar.