Jaguar neemt vanaf het voorjaar een nieuwe uitvoering van de F-Type op in zijn assortiment. De British Design Edition is voorzien van een sportpakket, diverse badges en lederen bekleding.

Jaguar breidt het assortiment van de F-Type uit met de British Design Edition. Deze nieuwe uitvoering is verkrijgbaar in combinatie met de 3.0 V6-motor met 380 pk, ook wel bekend als de S-versie. Jaguar komt speciaal voor de British Design Edition met een nieuwe kleur: Ultra Blue. De uitvoering is ook verkrijgbaar in het rood, zwart en wit.

Onderdeel van de British Design Edition is het Sport design Pack, met zwarte splitter aan de voorzijde, in carrosseriekleur gespoten dorpelverbreders en een diffuser. De 20 inch wielen zijn afgewerkt met zijdeglanzende, donkergrijze laag en specifiek voor deze uitvoering. Achter die wielen prijken de rode remklauwen van het standaard Super Performance Brake remsysteem. De British Design Edition is verder te herkennen aan de speciale badges op de grille en achterklep.

Binnenin tref je zogenaamd Jet-leder aan met contrasterende stiksels in een kleur naar keuze. In de hoofdsteunen van de stoelen en op de middenconsole, die bovendien is afgewerkt met koolstofvezel, is wederom het British Design Edition-logo aangebracht.

Iets dat voor alle alle uitvoeringen van de F-Type Convertible geldt is dat de bagageruimte met 8 liter is toegenomen.

De prijs van de F-Type Coupé British Design Edition bedraagt 125.750 euro, die van de Convertible is nog niet bekend.