De Fisker Karma lijkt in verschillende gedaantes een nieuw leven tegemoet te gaan. Een daarvan is met het merklogo van VLF in de grille, met onder de motorkap een dikke V8-motor.

Het merk Fisker mag dan over de kop zijn, het enige model van het merk leeft voort. De Karma wordt later dit jaar door een Chinees bedrijf weer in productie genomen in de Verenigde Staten en nu presenteert VLF Automotive zijn eigen versie van het bijzondere model. Dat klinkt vreemder dan het is, want een van de oprichters van het nieuwe merk VLF is Henrik Fisker, de ontwerper van de Karma.

VLF heeft het originele ontwerp voorzichtig aangepast, met een nieuwe grille, nieuwe bumpers en vier uitlaatpijpen in het midden van de achterbumper. Ook prijkt er een nieuwe naam op de achterkant: Destino.

De hybride aandrijflijn heeft het veld geruimd, de Destino heeft namelijk een 6,2 liter V8-motor aan boord. De achtcilinder is afkomstig uit de Chevrolet Corvette ZR1 en heeft een vermogen van 640 pk, waarmee de herboren Karma in zo’n 4 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren.

Over de Europese plannen van VLF Automotive is nog niets bekend. Het merk presenteert op de autoshow van Detroit naast de Destino ook nog een coupé op basis van Dodge Viper.