Al enige jaren uit productie, toch verschijnt er weer een Pagani Zonda. De eenmalige Zonda MD komt in een blauwe tint waar het carbon doorheen schijnt.

De Italiaanse supercarbouwer Pagani liet in 2013 de lopende band stopzetten waarop de Zonda werd geproduceerd. Voorgoed, dachten we. Maar net als in 2014 is er opnieuw een exemplaar gebouwd voor een vermogende klant. 

De eenmalige Zonda MD is vernoemd naar die klant, wiens naam geheim gehouden wordt maar die de initialen 'MD' heeft. Pure speculatie natuurlijk, maar een miljonair met auto-verzameling zoals Michael Douglas komt in de richting van zo'n klant. De auto wordt ook '760 MD' genoemd, wat ernaar zou kunnen verwijzen dat de V12-motor van AMG in deze Zonda 760 pk levert. 

De Pagani Zonda MD is gespoten in een blauwe lak waar het carbon doorheen schijnt. De neus heeft iets grotere luchtinlaten dan de oorspronkelijke standaard-Zonda. Achterop zien we een grote vleugel. De blauwe remklauwen combineren mooi met de donkergrijze wielen.

Het 'blauwe carbon' keert terug op het dashboard, de deurpanelen en de middenconsole. Het bedieningsconsole in aluminiumlook steekt daarbij af. De stoelen zijn bekleed met alcantara en beige bekleding. Of dit de allerlaatste Zonda ooit is valt moeilijk te zeggen. 'Never say never again.'