Renault komt met een luxe, gelimiteerde uitvoering van de Kadjar: Série Signature Extase. Er komen 350 exemplaren naar Nederland.

Renault voegt een vleugje exclusiviteit toe aan de Kadjar, met de Série Signature Extase. In de meest letterlijke zin van het woord omdat het merk er maar 350 bouwt voor de Nederlandse markt, maar ook vanwege de luxe uitstraling van het model.

De Kadjar Série Signature Extase is te herkennen aan de donkergrijze beschermingsplaten op de voor- en achterbumper en de grijze wielen met rode naafdoppen. Subtiele rode accenten zijn ook in het interieur te vinden, de stiksels van de antracietkleurige lederen bekleding zijn in die kleur uitgevoerd.

De Série Signature is gebaseerd op de Intens-uitvoering, aangevuld met een inparkeersysteem, achteruitrijcamera, dodehoekdetectie, led-koplampen en verwarmde voorstoelen. Renault levert de gelimiteerde uitvoering in vijf verschillende kleuren en met twee verschillende motoren, een 130 pk sterke benzinemotor en een dCi diesel met 110 pk. 

Prijzen Renault Captur Série Signature Extase
benzine
TCe 130 pk  32.390 euro
aut.  34.590 euro
diesel
dCi 110 pk aut. 37.390 euro