In de tijdelijke Rolls-Royce Summer Studio zijn twee showmodellen gepresenteerd die zijn opgetuigd door de Bespoke-maatwerkafdeling. Het thema is 'Dusk until Dawn'. 

Rolls-Royce is neergestreken in de jachthaven van Porto Cervo op Sardinië. Daar heeft het merk de 'pop-up' Summer Studio geopend waar het twee nieuwe showcars toont die de sfeer van de jachthaven weergeven. Het thema luidt 'Dusk until Dawn', de periode tussen de schemering 's avonds en de daaropvolgende dageraad die graag door de jet set wordt gevierd. 

De Rolls-Royce Wraith 'Dusk until Dawn' is uitgevoerd in tweekleurig zilver dat verwijst naar het afnemende daglicht. Het beeldje Spirit of Ecstacy voorop wordt subtiel verlicht. De nauwelijks zichtbare paarse lijn op het exterieur geeft een hint naar het interieur, waar binnen de beslotenheid van de cabine een kleurenexplosie van blauw, paars, zwart en leisteengrijs elkaar afwisselen, net als in het mysterieuze avondlicht van de Smaragdkust op Sardinië. Zitten doe je op struisvogelleder. 

Rolls-Royce Wraith 'Dusk until Dawn'

De open Dawn-showauto is gespoten in smaragdgroen, de kleur van de Middellandse zee. De tint keert terug in het interieur, waar de stoelen juist bedekt zijn met schelpkleurig leder. Net als bij een jacht is teakhout toegepast, tot en met de vloer van de kofferruimte toe. Om de auto echt exclusief te maken zijn als versiering smaragd en parels in witgoud ingelegd. 

De twee modellen zijn samengesteld door de Rolls-Royce Bespoke-maatwerkafdeling. De showcars staan in de  Rolls-Royce Summer Studio naast een Dusk to Dawn-kunstwerk. Daarnaast is er een tattookunstwerk te zien van Mo Copoletta, die zijn Porto Cervo-beelden uitgewerkt heeft op Rolls-Royce-hoofdsteunen.