Smart heeft twee nieuwtjes voor de Fortwo. Het merk komt met de gelimiteerde Cabrio Brabus Edition en vult de optielijst aan met het Brabus sportpakket.

Smart komt met een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Fortwo Cabrio. De Brabus Edition heeft een lichtblauwe, matte lak die exclusief op dit model wordt geleverd. Het stoffen dak is uitgevoerd in de kleur matgrijs. In het interieur overheersen de kleuren zwart en blauw, de stoelen zijn bekleed met een combinatie van kunstleder en een speciale stof.

Smart biedt de Cabrio Brabus Edition aan in een gelimiteerde oplage van 200 stuks. De prijs bedraagt 24.650 euro en voor dat bedrag krijg je meteen de sterkste motor, de 90 pk driecilinder die is gekoppeld aan een automaat. De speciale uitvoering is per direct te bestellen, de levering start in mei.

Brabus sportpakket

Het is vanaf nu ook mogelijk om de Smart Fortwo (en ForFour) te verfraaien met een Brabus sportpakket. Dat bestaat uit spoilers voor en achter, matgrijze lichtmetalen wielen (16 inch voor en 17 inch achter), een sportstuur, sportpedalen en lederen details in het interieur. Daarnaast wordt de auto 10 mm verlaagd.  

De prijs van het sportpakket bedraagt 1.932 euro voor de Fortwo, bij de vierdeurs Smart rekent het merk een prijs van 2.034 euro.