Toyota presenteert na de personenauto-uitvoering nu ook de bestelwagenversie van de nieuwe Proace. Die komt er in drie verschillende lengtevarianten.

Toyota stelt de bedrijfswagenuitvoering van de nieuwe Proace voor. Het merk gaat de bestelauto leveren in drie verschillende lengtevarianten. De kortste is 4,6 meter lang en biedt plaats aan twee europallets. Toyota noemt deze uitvoering Compact. De meer reguliere Proace Worker komt in twee lengtevarianten, waarvan de grootste 6,6 m3 laadruimte heeft. De Worker-uitvoering is als optie met dubbele cabine uit te voeren en dan ook beschikbaar met luxe opties als xenonverlichting, massagefunctie en actieve cruise control.

Naast de Compact en Worker is er de Proace Truck, de pick-up-versie. De laadbak kan optioneel met kiepfunctie worden uitgerust. Toyota levert de Proace met verschillende vermogensversies van de 1.6 en 2.0 dieselmotoren, de range loopt van 95 tot 180 pk.

Toyota start eind juni met de levering van de Proace, de Worker wordt als eerste leverbaar, daarna rolt Toyota de overige modellen uit. De prijzen zijn nog niet bekend.