Infiniti heeft de prijzen van de QX30 vastgesteld. De SUV is er vanaf 50.700 euro en standaard uitgerust met 170 pk dieselmotor, automaat, vierwielaandrijving en een navigatiesysteem.

De prijzen van de Infiniti QX30 zijn bekend. De SUV-uitvoering van de Q30 staat nu in de showroom met een vanafprijs van 50.700 euro. Infiniti levert het model altijd met 170 pk sterke 2.2 dieselmotor, een zeventraps automaat en vierwielaandrijving. De meerprijs van de QX30 ten opzichte van een vergelijkbare Q30 bedraagt 2.670 euro.

Infiniti levert twee zeer luxe uitvoeringen, Premium en Premium Tech. Die eerste is voorzien van airconditioning met automatische klimaatregeling, een multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm, Bluetooth, een navigatiesysteem, licht,- regen- en parkeersensoren, cruise control, 18 inch lichtmetalen wielen en verwarmbare voorstoelen.

De Premium Tech-uitvoering kost 55.420 euro en is uitgerust met onder andere nappalederen bekleding, led-koplampen, keyless entry en een achteruitrijcamera. De QX30 is per direct te bestellen en te bewonderen bij de twee dealers in Nederland.