Renault maakt de prijs van de Twingo GT bekend. 18.190 euro, dat is wat de snelste Twingo van dit moment kost. Hij is per direct te bestellen.

De Renault Twingo GT kost 18.190 euro en is vanaf februari te bewonderen bij de dealer. De GT is te herkennen aan de 17 inch lichtmetalen wielen, de speciale striping, de extra luchtinlaten en de twee uitlaatpijpen aan de achterkant. In de nieuwe kleur Orange Piment, die alleen op de GT is te verkrijgen, valt de snelle Twingo extra op. Mocht dat teveel van het goede zijn, weet dan dat Renault de auto ook in de kleuren grijs, wit of zwart af kan leveren. Het interieur is altijd afgewerkt met oranje details en bovendien voorzien van instaplijsten met Renault Sport-logo, aluminium pedalen en een met leder afgewerkte versnellingspook.

De uitrusting van de Twingo GT bestaat verder uit airconditioning met automatische klimaatregeling, een audiosysteem, parkeersensoren achter, een regensensor en automatisch inschakelende verlichting.

De Twingo GT heeft een 0.9 driecilinder turbomotor met 110 pk vermogen en 170 Nm koppel. Schakelen gaat met de hand en de aandrijving vindt plaats op de achterwielen. Accelereren van 0 naar 100 km/u doet de Twingo GT in 9,6 seconden.