Met een van de vijf 'By McLaren'-personaliseringspakketten creëer jij je eigen McLaren 570S Design Edition. Als voorbeeld toont het merk de Edition 1 in vermiljoen-rood. 

Met enige regelmaat brengt McLaren personaliseringsreeksen uit, pakketten met door de eigen ontwerpers op elkaar afgestemde accessoires, kleuren en afwerkingsmaterialen. Deze week is zo'n 'By McLaren'-reeks verschenen, bestaande uit vijf pakketten voor de 570S. Ze zijn georganiseerd rondom een specifieke lakkleur en toveren de McLaren 570S om in een Design Edition.

Als voorbeeld presenteert McLaren de Design Edition 1 in vermiljoen-rood; de andere packs hebben als basiskleur Onyx Black, Storm Grey, Ventura Orange en Silica White. Het is niet allemaal rood wat de klok slaat op de Edition 1, deze 570S krijgt ook het nodige zwarte carbon mee. Het chroom op de vijfdubbelspaaks wielen springt eruit, de rode remklauwen zijn subtiel aanwezig. 

Zo kun je ook het interieur samenvatten: de rode tint kan niet over het hoofd gezien worden maar dringt zich evenmin op. In de zittingen zijn materialen als carbonzwarte alcantara en Apex Red- en Jet Black-nappa verwerkt, wederom met een subtiel grijs stiksel. Het tweekleurig stuurwiel past perfect bij de zetels. 

De vijf Design Editions voor de McLaren 570S kunnen vanaf heden besteld worden, de levering begint in 2017. Alleen de Britse prijs is nu bekend, omgerekend circa 10.000 euro.