Skoda Citigo

De prijzen van de vernieuwde Skoda Citigo zijn bekend. De uitrusting is uitgebreider en daardoor liggen de prijzen iets hoger dan voorheen. Instappen kan voor 10.870 euro.

De prijzen van de vernieuwde Skoda Citigo zijn bekend. De verschillen met het uitgaande model zitten ‘m vooral in de uitrusting, die omvangrijker is dan voorheen. Daardoor zijn de prijzen ook iets hoger, ze beginnen nu bij 10.870 euro voor de Citigo 1.0 60 pk in Active-uitvoering. Standaard krijgt elke Citigo nu led-dagrijverlichting.

Het tweede uitrustingsniveau Ambition wordt uitgebreid met regen- en lichtsensoren en een radio met 5 inch aanraakscherm en Bluetooth telefoonfunctie. Een nieuwe optie is automatische klimaatregeling, te bestellen als optie op de meest luxe Style-uitvoering.

Skoda levert de vernieuwde Citigo onveranderd met 1.0 driecilindermotor, met 60 en 75 pk. Beide versies zijn ook verkrijgbaar met een gerobotiseerde handbak. Daarnaast levert Skoda een aardgasversie met 68 pk. De Citigo heeft standaard vijf portieren, de driedeursversie is komen te vervallen. Alle prijzen van de Citigo vind je bij onze modelinformatie