Dacia gaat op chique. Het merk introduceert de Duster Série Limitée Blackshadow, met hoogglans zwarte details en luxe extra’s.

Wie zegt dat een Dacia niet chic kan zijn? Dacia komt met de Duster Série Limitée Blackshadow, die is aangekleed met luxe opties. Aan de buitenkant is de speciale uitvoering te herkennen aan de hoogglans zwarte spiegelkappen, B-stijlen en grille. De mistlichtomlijsting is grijs van kleur en de 16 inch lichtmetalen wielen zijn voor het grootste deel zwart. Ook onderdeel van de aankleding: privacy glass en een verchroomd uitlaatsierstuk.

Binnenin is de Série Limitée aangekleed met zwarte lederen bekleding en een hoogglans afwerking van de middenconsole. Aan luxe geen gebrek in deze Duster, zo zijn cruise control, een achteruitrijcamera, een multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm en een navigatiesysteem standaard.

Dacia levert de Duster Série Limitée Blackshadow vanaf 20.290 euro, in combinatie met 1.2 TCe-motor met 125 pk. Wil je liever een dieselmotor? Dat kan ook, de dCi 110 Blackshadow kost 24.890 euro. Beide motorversies zijn ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Dacia start half oktober met levering.