De winter is nog niet eens begonnen, maar Rolls-Royce kijkt nu al vooruit naar de zomer van 2017. Het merk presenteert drie nieuwe modekleuren voor de cabriokap van de Dawn.

Rolls-Royce presenteert de Dawn Inspired by Fashion. Geïnspireerd door de modewereld komt Rolls-Royce nu al met de zomercollectie van 2017. Daarin staan de modekleuren Mugello Red, Cobalto Blue en Mandarin centraal.

De Dawn Inspired by Fashion heeft een cabriokap in een van die drie kleuren als opvallendste kenmerk (foto 2), maar er is meer. Delen van de stoelen, portierpanelen en het stuur zijn in dezelfde kleur als de kap uitgevoerd. Het dashboard is uitgevoerd in pianolak-wit, met aluminiumdeeltjes die volgens Rolls-Royce zorgen voor een zijde-achtige uitstraling.

De binnenzijde van de portiervakken is met zijde bekleed, die is bedrukt met het beroemde logo van Rolls-Royce. Het patroon is 55 graden gedraaid, exact in overeenstemming met de hoek waarin de ‘Spirit of Ecstasy’ bovenop de motorkap staat. Een handgeschilderde schouderlijn en een bijpassende paraplu maken de modegevoelige Rolls-Royce compleet.

Bestellen van de Dawn Inspired by Fashion kan vanaf volgende maand, zodat de auto in het voorjaar geleverd kan worden.