Nog een paar maanden en dan is het over met 21 procent bijtelling op nieuwe auto’s. Om de laatste maanden maximaal te profiteren van dit bijtellingstarief, komt Jaguar met nieuwe, zakelijke uitvoeringen van de XE.

Jaguar komt met drie Corporate Editions van de XE. Deze zakelijke versies voert het merk in de laatste maanden van dit jaar, zodat leaserijders nog maximaal kunnen profiteren van 21 procent bijtelling. Volgend jaar bestaat dit tarief niet meer en betaal je voor bijna alle auto’s 22 procent bijtelling.

Jaguar heeft drie Corporate Editions samengesteld, op basis van de bestaande uitvoeringen Pure, Prestige en R-Sport. De Corporate Edition Pure vult de uitrusting van de reguliere uitvoering aan met een navigatiesysteem en licht-, regen- en parkeersensoren. Bij deze uitvoering betaal je de bijtelling over een catalogusprijs van 41.250 euro.

De Corporate Edition Prestige en R-Sport zijn ten opzichte van de uitvoeringen waarop ze gebaseerd zijn uitgerust met een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, een neerklapbare achterbank in drie delen, xenonverlichting en een verwarmde voorruit. De prijzen bedragen 43.990 voor de Corporate Edition Prestige en 44.990 euro voor de Corporate Edition R-Sport. Alle Corporate Editions zijn voorzien van een 163 pk sterke 2.0 dieselmotor, die optioneel aan een achttraps automaat gekoppeld kan worden.