Audi geeft de Q3 een beperkte update. Daarnaast verschijnt de nieuwe uitvoering S Line Competition. 

Audi presenteert de verfijnde Q3. Het basismodel blijft zoals het is maar het uiterlijk van de Sport- en Design-uitvoeringen wordt iets aangepast.

De Audi Q3 Sport krijgt iets grotere luchtinlaten en afwerkingsdetails in andere lakkleuren. Bij de Q3 Design-versie zijn de luchtinlaten horizontaal in tweeën verdeeld. Audi past grijstinten toe op de scheiding tussen carrosserie en bodem. Het S Line Exterieurpakket, verkrijgbaar voor de Q3 Sport- en Design-uitvoeringen, is vergelijkbaar aangepakt. 

S Line Competition

Bij de showroomintroductie van de opgefriste Audi Q3 dit najaar zal Audi tevens een nieuwe uitvoering introduceren. Het is de sportieve Q3 S Line Competition, voorzien van vele, zwart glanzende details. Hiervoor wordt onder meer het vernieuwde S Line Exterieurpakket aangebracht. Nieuwe 19 inch wielen in bijpassende kleur maken het geheel tot een plaatje. 

Ook het interieur kent veel zwarte elementen, onder meer de stof en het leder waarmee de sportstoelen met lendensteun bekleed zijn. Daarnaast vind je aluminiumkleurige accenten, bijvoorbeeld de pedalen en bedieningselementen. De Q3 S Line Competition heeft een afgevlakt, multifunctioneel sportstuur met drie spaken. 

Belangrijker wellicht zijn de S Line-sportophanging en het Audi Drive Select-systeem die een dynamische en sportieve rijstijl ondersteunen. De nieuwe uitvoering wordt leverbaar met alle beschikbare motoriseringen voor de Q3. De Nederlandse prijzen volgen nog.