De Cadillac cross-over XT5 en luxesedan CT6 zijn nu bij de Nederlandse dealers te koop. Tijd om de prijzen naar buiten te brengen.

De Cadillac-importeur meldt dat er twee nieuwe modellen in de Nederlandse showrooms gearriveerd zijn. De cross-over XT5 (de opvolger van de SRX) biedt lekker veel binnenruimte. Cadillac biedt 'em aan met de nieuwe V6-motor van 3,6 liter inhoud en een vermogen van 314 pk. 

De basisversie XT5 Luxury is verkrijgbaar vanaf 89.865 euro. Deze komt met CUE Information and Media Control System (infotainment inclusief smartphone-uitwisseling), een Bose Premium Sound System, achteruitrijcamera, achtvoudig verstelbare en verwarmbare bestuurdersstoel en parkeersensoren voor en achter. Beter uitgerust is de Premium waarvan de prijs begint bij 98.005 euro. Het topmodel XT5 Platinum heeft een vanafprijs van 108.165 euro. 

Cadillac CT6

Cadillac CT6

Ook Cadillacs nieuwe vlaggenschip CT6 is in de verkoop genomen. In Nederland wordt deze met 3.0 V6-twinturbo benzinemotor en All-Wheel Drive geleverd, vanaf 109.725 euro. Daarvoor heb je het instapmodel Luxury, met onder meer het CUE-multimediasysteem, Bose Centerpoint Surround Sound System, een 16-voudig verstelbare bestuurdersstoel met lendensteunen, handsfree mogelijkheid om de kofferbak te openen, een automatisch remsysteem en camerabeelden rondom de auto. De CT6 in Platinum-uitrusting is te bestellen vanaf 133.465 euro.