Seat frist de Mii op. De Mii van modeljaar 2017 wordt standaard rijker uitgerust. Er zijn nu nog meer opties om de stadsauto een persoonlijke touch te geven.

Seat presenteert de Mii voor modeljaar 2017. Led-dagrijverlichting is daarop standaard. Het dashboard is vernieuwd. Verder belooft het Spaanse merk 'op het gebied van comfort en technologie een grote stap voorwaarts'. Met uitzondering van het instapniveau Reference komt de Mii voortaan standaard met een Coming Home-verlichtingsfunctie en een licht- en regensensor. Afhankelijk van het te bestellen uitrustingsniveau kan de Mii ook extra worden voorzien van een boordcomputer, lichtmetalen wielen of volautomatische klimaatregeling.

Seat heeft de You&Mii-audiosystemen verbeterd. Alle versies kunnen nu digitale radio (DAB+) ontvangen. De Mii Style Connect krijgt standaard het You&Mii Music+-systeem mee, de Sport Connect en FR Connect het systeem You&Mii Color Connection+. Dat omvat naast de radio, cd, zes speakers en de USB/SD-aansluitingen ook een kleurendisplay, Bluetooth en smartphone-integratie. Navigatie is mogelijk met de gratis Drive Mii App. 

Seat Mii 2017

De opties om de Seat een persoonlijke touch te geven worden verder uitgebreid. Om te beginnen is er de nieuwe metallic lakkleur Costa Blue. De Seat-dealers verkopen straks diverse Color Packs waarmee de spiegelkappen en lichtmetalen velgen een fraai kleurtje krijgen. Voor de Mii in Style Connect of Sport Connect zijn de zwarte en witte exterieurstickers voortaan los te koop. Echt leuk wordt het met het dak: op de vernieuwde Seat Mii kun je dat in contrasterende kleur bestellen. 

Het instapmodel Seat Mii Reference met drie deuren is leverbaar vanaf 10.825 euro, de vijfdeurs vanaf 11.150 euro. Voor de liefhebbers keert de Mii Sport met 1.0 MPI 'Eco'-motor van 60 pk terug. Bij de introductie dit najaar neemt Seat ook een aantal voordelige, extra uitgeruste Connect-uitvoeringen op in het gamma. Eind dit jaar arriveert de Mii by Cosmopolitan in de showroom, die eveneens tot het 2017-assortiment behoort.