De McLaren 720S heeft een nieuwe prijs gekregen. Op de Autosalon van Genève noteerden we nog 320.035 euro, het uiteindelijke kostenplaatje valt wat gunstiger uit. Vanaf 307.700 euro mag je deze supersporter de jouwe noemen. 

De McLaren 720S heeft een 4,0 liter V8-motor achter de stoelen. Voldoende voor niet minder dan 720 pk en een sprint van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden. Er zijn drie uitrustingsniveaus beschikbaar en maar liefst 34 exterieurkleuren maken dat je niet snel een gelijke tegenkomt. Mocht je daar toch nog aan twijfelen, dan biedt het maatwerkprogramma McLaren Special Operations (MSO) de oplossing.

Standaard beschikt de McLaren 720S over koolstof-keramische remmen en dynamische aerodynamica die de spoilers automatisch afregelt voor de beste rijprestaties. De Performance-uitvoering heeft meer koolstofvezeldelen voor een nog sportievere uitstraling. Geinige gimmick: of je nu de Performance-, Luxury- of standaarduitvoering kiest, er zit altijd verlichting in het motorcompartiment.

De eerste McLarens 720S worden in mei afgeleverd aan hun gelukkige eigenaars. Wil je zelf een 720S samenstellen, dan kan dat met deze uitgebreide car configurator op de website van McLaren.