Paasshows op Autokopen.nl

Veel autobedrijven en dealers organiseren tijdens het paasweekend een occasion- of paasshow. Daarbij worden nieuwe en gebruikte auto's voordelig aangeboden.

Vrolijk pasen iedereen! Sommige autobedrijven strooien de hele week al met paasvoordeel, maar vandaag barst het pas echt los: tot maandagavond zijn er in het hele land volop paas- en occasionshows. Sommige bedrijven openen zelfs op zondag de deuren.

De showrooms zijn overal gevuld met extra veel modellen en er gelden scherpe prijzen. Sommige dealers en autobedrijven doen er nog een schepje bovenop en organiseren acties speciaal voor de paasdagen. Je ontvangt bijvoorbeeld voorraadkorting, een inruilpremie, gratis accessoires of een waardecheque bij de aankoop (of lease) van een nieuwe of gebruikte auto. Soms is er een loterij met leuke prijzen. 

Natuurlijk is het mogelijk om een proefrit te maken of je auto te laten taxeren. Ga zeker langs bij de autobedrijven in jouw buurt. We hebben alvast een selectie van paasshows en occasionshows voor je gemaakt. Bezoek je een merkdealer dan kun je daar ook gebruikmaken van de merkenacties op onze website. Wij wensen jullie een geslaagd paasweekend toe!