Toyota komt in samenwerking met modebloggers en -vloggers met de Aygo Fashion Editions. Ze zijn per direct te verkrijgen.

Toyota zet de Aygo in het zonnetje door met drie nieuwe uitvoeringen te komen. In samenwerking met modebloggers- en vloggers Anna Rike, Manon Tilstra en Larissa Bruin stelde het merk de Fashion Edition Edgy, Fashion Edition Sassy en Fashion Edition Chique samen.

De Edgy is te herkennen aan de grijze lak met rode accenten, de Fashion Edition Sassy is wit met rode accenten en de Chique draagt de kleur zwart en is opgetuigd met zilvergrijze en chromen elementen. Elke Fashion Edition is uitgerust met onder andere een parkeerhulpcamera, Bluetooth, 15 inch lichtmetalen wielen en een elektrisch bedienbaar canvas dak.

De prijzen van de Fashion Editions zijn al bekend. Edition Sassy kost 15.720 euro, de Edition Edgy 500 euro meer en voor de Fashion Edition Chique vraagt het merk 16.470 euro. Private leasen kan vanaf 269 euro. Alle Editions hebben een 69 pk 1.0 driecilindermotor.