Ben jij dol op vrijmarkten? Krijg je geen genoeg van oranjefeesten? Met een oranje auto kun je het oranjegevoel het hele jaar vasthouden. Nou ja, een beetje dan.

Maak van elke dag een Koningsdag met een oranje occasion! Wij selecteerden voor jou tien auto’s uit het aanbod op Autokopen.nl. Allemaal opvallend en in verschillende prijsklassen.

Oranje Lancia Ypsilon

Geen troonsopvolging

Lancia is er niet meer, althans niet in Nederland. Maar gelukkig hebben we de auto’s nog, zoals deze mooie oranje Ypsilon in stijvolle Momo Design-outfit.

Bekijk deze Lancia Ypsilon

Oranjefeest

Een Ford Fiesta is in elke uitvoering een fijn rijdende auto, maar als de letters ST komen kijken dan weet je zeker dat het een feestje wordt. Wat te denken van dit exemplaar?

Bekijk deze Ford Fiesta

Range Rover Evoque Convertible

Oranjecombinatie

Kan je een SUV en een cabriolet combineren in een auto? Land Rover denkt van wel en creëerde een van de meest opvallende auto’s van de laatste jaren. Helemaal als je kiest voor een oranje exemplaar.

Bekijk deze Range Rover Evoque Convertible

Koninklijke jacht

Bij de koninklijke jacht moet je wel een auto hebben die een beetje fatsoenlijk naast de gebaande paden kan rijden. Met deze zeer rijk uitgeruste Jeep Renegade 4x4 is dat uiteraard geen probleem.

Bekijk deze Jeep Renegade

Volkswagen Golf R

Van Duitsen bloed

De populairste Duitse auto in Nederland is natuurlijk de Volkswagen Golf. En deze uitvoering, de snelle Golf R met oranje jas, is de leukste.

Bekijk deze Volkswagen Golf

Maximale belading

De meest koninklijke Nissan is natuurlijk de Maxima, maar deze oranje Navara mag er ook zijn. Die is met zijn grote laadbak bovendien een stuk praktischer.

Bekijk deze Nissan Navara

BMW i3

Groen-oranje

Groen rijden in een oranje auto, het kan met deze BMW i3. En mocht je bang zijn om met een lege accu te stranden, geen nood. Deze i3 heeft namelijk een kleine brandstofmotor als range extender.

Bekijk deze BMW i3

Oranjecamping

Met deze Volkswagen Transporter maak je van elke kampeerplaats een oranjecamping. En dat is maar goed ook, want de kans dat er volgend jaar tijdens het WK in Rusland een oranjecamping wordt opgericht is bijzonder klein.

Bekijk deze Volkswagen Transporter

Chevrolet Corvette

Klassiek oranje

Wat moet je over deze prachtige Chevrolet Corvette zeggen? Het is een plaatje. Het onderhoud zal koninklijk duur zijn, maar het is het waard.

Bekijk deze Chevrolet Corvette

Koning van Hispanje

Het is misschien niet de grootste auto uit Spanje, wel de bekendste en populairste: de Seat Ibiza. Dus in dat opzicht mag hij zich best de koning van Hispanje noemen.

Bekijk deze Seat Ibiza