Bentley brengt een speciale uitvoering van de Flying Spur V8 S uit, de Black Edition. De naam spreekt in dit geval voor zich.

Je hoort er als merk tegenwoordig niet meer bij als je geen Black Edition aanbiedt. Ook Bentley komt nu met zo'n 'duistere' uitvoering, de Flying Spur V8 S Black Edition. Hoogglans zwarte onderdelen zijn onder andere de raamlijsten, spiegelkappen en de koplampomlijsting. De Black Edition heeft verder 21 inch zwarte wielen en een donkere koplampbehuizing.

Het interieur is ook donker van kleur, maar de stiksels en banen op de stoelen kunnen worden uitgevoerd in een contrasterende kleur. Bijvoorbeeld rood, zoals je op de foto ziet, maar elke andere kleur is ook mogelijk. Een driespaaks sportstuur en hoogglans zwarte panelen op het dashboard zijn altijd onderdeel van de aankleding van de Black Edition.

De Black Edition is alleen leverbaar in combinatie met de V8-motor, die 528 pk vermogen en 680 Nm koppel levert. De Nederlandse prijs van de Flying Spur V8 S Black Edition is nog niet bekend.