Er komen steeds meer volledig elektrische auto's aan en dat zie je terug in de recente weekoverzichten. Ook nu weer zijn er diverse nieuwtjes te melden. 

Verder hebben wij de nieuwe generatie Opel Insignia aan de tand gevoeld. In tegenstelling tot de vorige generatie, die met hogere segmenten flirtte, is de nieuwe Opel Insignia Grand Sport wat de Vectra ooit was: een praktische, ruime middenklasser die op alle testonderdelen ruime voldoendes scoort.

Elektrisch rijden

De Tesla Model 3 zal met 50- en 75 kWh-batterijpack geleverd worden. Ook de corresponderende actieradii zijn bekend. Daarnaast hebben we de specificaties van de accu en elektromotor van de nieuwe Nissan Leaf. In het Autokopen.nl-nieuws lees je verder welke nieuwe elektrische modellen er mogelijk nog meer verschijnen. 

De Opel Insignia Grand Sport in deze test heeft een OPC Sport Line-pakket.

Diverse autonieuwtjes

Nu Kia eindelijk de Stinger naar Nederland haalt, maakt het merk meteen de prijzen bekend. BMW en Mini gaan rijders die hun oude, vervuilende dieselauto inleveren belonen met een milieupremie. Ook Mazda richt zich op groener rijden met de langtermijnvisie Sustainable Zoom-Zoom 2030. Innovatief is Mazda's benzinemotor die werkt als een exemplaar op diesel. De 130 pk sterke nieuwe Volkswagen 1.5 TSI- vervangt de 1.4 TSI-motor in de Golf. 

Verder op Autokopen.nl

Op video laten voormalig rallyrijder Walter Röhrl en ex-Formule 1-coureur Mark Webber zien wat de Porsche 911 GT2 RS zoal kan. Wil jij jezelf vermaken in de auto kijk dan eens tussen onze leuke auto-evenementen. En voor wie het nog resterende vakantiegeld aan een auto wil besteden is er nu volop voordeel. Voorraadkorting, nieuwe (limited) editions, voordelige private lease en meer vind je in onze actierubriek.