Mini biedt binnenkort een nieuwe mogelijkheid aan om je auto nóg verder te personaliseren. Je kunt nu op diverse panelen je naam laten graveren.

Mini biedt al eindeloos veel aankledingsmogelijkheden aan, maar je eigen naam op de auto laten zetten dat kon nog niet. Daar komt binnenkort verandering in, Mini biedt vanaf halverwege volgend jaar de mogelijkheid om diverse onderdelen zelf te ontwerpen. Bijvoorbeeld met je eigen naam, dus.

Er zijn vele thema’s, patronen, lettertypes, symbolen en kleuren beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld de instaplijsten van je eigen naam voorzien, in een zelfgekozen lettertype en aangekleed met figuurtjes en patronen. Ook de projectieverlichting onder de spiegels kan gepersonaliseerd worden. Verder biedt Mini de mogelijkheid om de panelen bij de knipperlichten aan de zijkant en het dashboardpaneel zelf te ontwerpen.

De gepersonaliseerde onderdelen, die je ontwerp met een online-tool, worden gemaakt met een 3d-printer en een lasergraveerapparaat. Mini stuurt de onderdelen binnen 2 tot 4 weken op, je kunt ze zelf monteren of bij een dealer laten installeren.

De prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.