Tussen de kerstmaaltijd en oliebollen in viel er genoeg te melden in autoland. In de laatste week van het jaar blikten we terug en keken we vooruit.

De laatste week van 2017 was de week waarin kerst vierden in Turijn, met de Fiat Tipo S-Design. Het was de week waarin we terugkeken op het jaar 2017. In twaalf foto’s hebben we het belangrijkste autonieuws van afgelopen jaar samengevat. Ook hebben we de tien meest gelezen autotests op een rij gezet. Morgen volgt een overzicht van de populairste nieuwsartikelen en op 1 januari kijken we vooruit naar welke nieuwe auto’s je kunt verwachten in het komende jaar.

Prijzen, ook in de laatste week van het jaar

Nissan maakte op de valreep van 2017 de prijzen van de nieuwe Leaf bekend en Mitsubishi gaat fris het nieuwe jaar in met de bijgepunte ASX. Ook van dat model zijn de prijzen al bekend. De grootste verrassing kwam deze week uit Zuid-Korea. Daar is namelijk de nieuwe Kia Cee'd gespot, een van de belangrijke nieuwe modellen die volgend jaar worden onthuld. Met Volkswagen en Audi blikten we deze week nog verder vooruit, naar welke elektrische auto's er in de toekomst worden verwacht.