Porsche levert de Cayenne Platinum Edition vanaf april ook met 3.6 V6 benzinemotor en V8 dieselmotor. Het is de laatste kans om een Cayenne van de huidige generatie te kopen.

Porsche legt op dit moment de laatste hand aan de nieuwe Cayenne. Daarom komt het merk met een speciale uitvoering van de huidige generatie, de Platinum Edition. Deze uitvoering is al sinds vorig jaar verkrijgbaar en Porsche breidt het aanbod nu uit met twee nieuwe motorversies: de 3.6 V6 benzinemotor met 420 pk en de 385 pk sterke V8 dieselmotor.

De Platinum Edition is te herkennen aan de 21 inch zijdeglans wielen, in kleur gespoten wielkastranden, hoogglans zwarte details en de instaplijsten met Platinum Edition-opschrift. De uitrusting omvat onder andere bi-xenonverlichting, parkeersensoren en een multimediasysteem met Bose-audio en een navigatiesysteem.

Porsche opent per direct de orderboeken voor de nieuwe Platinum Editions. De prijs voor de genoemde benzine-uitvoering bedraagt 131.300 euro, de V8 dieselversie kost 140.100 euro. De leveringen starten in april.