Op 7 maart barst de autosalon van Genève weer los. Wij brengen je twee dagen lang al het nieuws vanaf de beursvloer. Wil je nu alvast weten welke primeurs er in Genève staan? In dit overzicht staat alles wat je wil weten.

Op 7 en 8 maart 2017 gaan de persdagen van de autosalon van Genève van start. Autokopen.nl reist ook dit jaar weer af naar de Zwitserse stad om je het laatste nieuws, de eerste indrukken en heel veel foto’s direct vanaf de beursvloer te brengen. Om alvast in de stemming te komen hebben we de primeurs voor je op een rij gezet. Een paar highlights: de Ferrari 812 Superfast, Ford Fiesta, Opel Crossland X, Seat Ibiza, Subaru XV en Suzuki Swift. 

Wil je zelf alle primeurs op de 87e Geneva International Motor Show bekijken? Vanaf donderdag 9 maart opent de autosalon de deuren voor het publiek, kaartjes kosten 16 CHF (15,02 euro). Er vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol (Easyjet en KLM), de autosalon vindt plaats in de beursgebouwen van het Palexpo-complex naast het vliegveld. Meer informatie vind je op onze evenementenpagina.  

Primeurs autosalon van Genève 2017

Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.