Ford had ‘m zelf nog even onder de pet willen houden, maar de vernieuwde Mustang heeft zijn debuut al gemaakt op Youtube. Een officiële video van Ford is uitgelekt.

Dit is de vernieuwde Ford Mustang. Hij is direct te herkennen aan de nieuwe koplampen met een knikje aan de onderkant. De bumper is opnieuw vormgegeven, de bredere luchtinlaat zorgt voor een stoerdere aanblik. Hetzelfde geldt voor de spoilerlip die aan de onderkant van de bumper uitsteekt. Verder heeft Ford de motorkap gewijzigd. Aan de achterkant zijn er minder in het oog springende veranderingen, Ford heeft zich hier beperkt tot het vernieuwen van details.

Op de video is de 5.0 V8-uitvoering met Performance Pack te zien, het is nog even afwachten welke elementen Ford wijzigt op de minder krachtige versies. We verwachten overigens geen wijzigingen op motorgebied. In Nederland zal de auto leverbaar blijven de 309 pk sterke 2.3 Ecoboost-motor en de 5.0 V8 met 426 pk. Wel gaan er geruchten over de komst van een nieuwe, tientraps automaat, maar die zijn nog niet bevestigd.

Ford zal de vernieuwde Mustang binnenkort officieel onthullen. Het zou zomaar nog tot 2018 kunnen duren voordat de auto in de Nederlandse showrooms verschijnt.