De prijs van de Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain is bekend. De nieuwe versie is vanaf maart verkrijgbaar en kost 75.225 euro.

Mercedes-Benz zet in maart een nieuwe uitvoering van de E-Klasse in de showroom. De All-Terrain-versie staat bijna 3 centimeter hoger op z’n wielen dan de E-Klasse Estate. Mercedes-Benz heeft nu de prijs bekend gemaakt van de SUV-achtige versie: 75.225 euro.

Het merk levert de E-Klasse All-Terrain in eerste instantie alleen als E 220 d, met 194 pk sterke dieselmotor. Een 9G-Tronic-automaat en 4Matic vierwielaandrijving zijn standaard. In de zomer vult Mercedes-Benz het assortiment aan met de E 350 d, een 258 pk sterke zescilinder dieselmotor.

De All-Terrain-uitvoering onderscheidt zich van de andere E-Klasse-versies met de zwarte wielkastranden, dorpelverbreders, specifieke bumpers en een grille die overeenkomsten vertoont met die van de SUV’s van Mercedes-Benz. De bodemspeling kan verder worden vergroot (tot 3,5 centimeter ten opzichte van de gewone E-Klasse) met de luchtvering, die Mercedes-Benz als standaardvoorziening levert op de E-Klasse All-Terrain.

De Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain staat in maart in de showroom.