We verwachten veel SUV's dit jaar en Opel is er vroeg bij met de Crossland X. Deze week maken we verder kennis met diverse vernieuwde modellen. Tot slot twee autotests, van heel verschillende auto's: de Hyundai i10 en de Chevrolet Camaro. 

Naast de Mokka X heeft Opel nu een praktisch alternatief: de Crossland X. De compacte maar ruime SUV heeft uiterlijk enkele hippe trekjes. Bekijk 'm ook in onze videorubriek. Mini introduceert de John Cooper Works-uitvoering van de nieuwe Countryman. Die wordt, net als z'n broers, in Nederland gebouwd. 

Vernieuwd

Over de vernieuwde Ford Mustang is van alles te vertellen, bijvoorbeeld dat 'ie voorzien is van een nieuwe automaat met maar liefst tien versnellingen. En dat ook de Convertible onder het mes gegaan is. Met de vernieuwing van de GTD hebben nu alle Volkswagen Golf-uitvoeringen dezelfde neus. Vanaf maart is deze GTD als hatchback en Variant leverbaar. Ook de Mitsubishi Outlander en BMW 4 Serie zijn bijgepunt. 

Hyundai i10

Geprijsd

Hyundai heeft de prijzen van de nieuwe i30 bekendgemaakt. De Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain is vanaf maart verkrijgbaar en kost 75.225 euro. De Mercedes-AMG E 63 4Matic+ is nu eveneens te bestellen. 

Gereden 

Scoort de subtiel gefacelifte Hyundai i10 nog altijd goed tijdens een praktijktest? En hoe rijdt de Chevrolet Camaro met viercilinder turbomotor? We gingen deze week met twee heel verschillende auto's op pad, lees hier onze bevindingen.