Autokopen.nl en 100% Onderhouden slaan de handen ineen. Als eerste autoportaal in Nederland ondersteunt Autokopen.nl het nieuwe label, dat wordt toegekend aan occasions die ‘volgens het boekje’ zijn onderhouden.

Autokopen.nl toont als eerste autowebsite het 100% Onderhouden-label bij occasions. Dit nieuwe keurmerk geeft aan of een auto is onderhouden volgens de fabrieksspecificaties. Steeds meer autobedrijven gebruiken het 100% Onderhouden-label. 

Anton Pluim van 100% Onderhouden legt uit waarom Autokopen.nl de primeur krijgt: “Autokopen.nl is het enige autoportaal dat alleen aanbod van betrouwbare autobedrijven aanbiedt.” Met de toevoeging van het 100% Onderhouden-label kan Autokopen.nl zijn bezoekers nog meer zekerheid en betrouwbaarheid bieden.

‘100% Onderhouden’ wordt op Autokopen.nl getoond bij auto’s die volgens fabrieksvoorschrift zijn onderhouden. Daarnaast is er een speciale pagina ingericht met daarop alle informatie over 100% Onderhouden. Nu Autokopen.nl als eerste portaal het nieuwe label vertoont, ligt de weg open voor meer autobedrijven om zich aan te sluiten bij 100% Onderhouden.