Wat een gevarieerd autonieuws deze week: van onze rijtest met de nieuwe Ford Fiesta tot de recente crashtestresultaten, van het nieuwste personenbusje tot onze samenwerking met een nieuw kwaliteitslabel - en nog veel meer!

Autokopen.nl en 100% Onderhouden slaan de handen ineen. Als eerste autoportaal in Nederland ondersteunt Autokopen.nl het nieuwe label, dat wordt toegekend aan occasions die altijd geheel 'volgens het boekje' zijn onderhouden. Zo bieden we je nog meer betrouwbaarheid bij het zoeken van een occasion. Lees alles over het 100% Onderhouden label op onze speciale pagina.

Gereden modellen

Met veel plezier hebben we de nieuwe Ford Fiesta getest. Zoals altijd is deze auto uit het compacte segment zeer goed. Maar voor wie net dat beetje extra zoekt, biedt deze Ford de fun factor. De Land Rover Discovery is meer Range Rover dan ooit, en toch niet minder Discovery. De rij-eigenschappen profiteren van het flink geslonken gewicht. De elektrische Smart is nu beschikbaar van de nieuwe generatie Fortwo én van de Forfour. Lees alvast onze eerste rij-indruk, binnenkort volgt de uitgebreide test.

Renault Trafic SpaceClass

Personenbusjes en bestelwagens 

Ideaal voor grote gezinnen is de Renault Trafic SpaceClass, de luxe uitvoering van de bedrijfswagen Trafic. De personenauto-uitvoering van de Ford Transit Custom heeft een zuiniger dieselmotor en nieuw interieur met meer luxe. De vernieuwde Renault Kangoo Z.E. kost inclusief btw en batterijen 33.995 euro, exclusief btw is dat 27.565 euro. Het accupakket van de elektrische bestelwagen is ook te huur. 

Prijskaartjes

Op diverse personenwagens zijn eveneens prijskaartjes geplakt: de nieuwe generatie BMW X3, de recente update van de Renault Espace en vernieuwde Skoda Citigo. De nieuwe, compacte SUV Citroën Aircross staat in in het vierde kwartaal van dit jaar bij de dealers, met prijzen die beginnen bij 19.690 euro. Porsche heeft prijzen bepaald voor de extreme 911 GT2 RS en de nostalgische 911 Targa 4S Exclusive Alex Edition, een eerbetoon aan de politie-Porsches uit de jaren '60.

Paleis Het Loo is de perfecte locatie voor het Concours d'élégance

Diverse nieuwtjes

We feliciteren Suzuki met de uitverkiezing van de Swift tot Occasion van het Jaar 2017. Vijf modellen behalen de maximale score in recente crashtests, de Ford Mustang krijgt er een ster bij. Voor oldtimerfans hebben we een prachtige foto- en sfeerreportage van het Concours d'Élégance Paleis Het Loo. Verder vind je weer nieuwe video's en acties op onze site. Momenteel is er veel voordeel op private lease, voorraadmodellen en speciale edities. Volgende week volgen meer acties!