Teaser BMW voor Pebble Beach

BMW heeft op Twitter een teaser gepubliceerd van de auto die het merk volgende maand op het Concours d’Elegance van Pebble Beach in California gaat onthullen. Wat voor auto dat is? Zeer waarschijnlijk de opvolger van de Z4.

BMW houdt de spanning er graag nog even in. Het merk plaagt met een plaatje van een auto die voor het grootste deel in het donker staat en zegt erbij dat we op 17 augustus de rest te zien krijgen. Op die datum vindt het Concours d’Elegance van Pebble Beach plaats.

Op de foto lijkt een targa-model te staan. Dat wil zeggen: met vaste voorste en achterste stijlen en een klein dak dat geopend kan worden. Het gaat waarschijnlijk om de opvolger van de Z4, maar of het nieuwe model weer die naam krijgt is nog niet bekend. Wel bekend is dat BMW de auto in samenwerking met Toyota ontwikkelt.

Als de auto die in Pebble Beach wordt gepresenteerd de Z4-opvolger is, dan krijgen we waarschijnlijk nog niet het productiemodel te zien maar een concept car. Nog even geduld, over enkele weken hebben we alle informatie.