Het is weer zo'n periode waarin de een na de andere auto nieuw in de showroom arriveert. We stellen ze aan je voor en vertellen je hoeveel ze kosten. Natuurlijk hebben we ook een van deze nieuwkomers getest. 

Laten we daarmee beginnen. Voor de introductie van de tiende generatie Civic heeft Honda duidelijk keuzes gemaakt. Staat de rijdynamiek nog wel steeds centraal? We testen het uit. 

Nieuwe modellen geprijsd

De prijzen van verschillende modellen zijn bekendgemaakt nu deze (snel) in de verkoop worden genomen: de Hyundai i30 Wagon, Skoda Rapid Spaceback, Fiat 500L, BMW 2 Serie Coupé en Cabrio plus de Lexus LC. Vorige maand presenteerde Peugeot de vernieuwde 308, in de aanloop naar de verkoopstart is er nu nieuws over de technische wijzigingen. 

Nissan heeft de X-Trail een bescheiden facelift gegeven en Lotus blijft schaven aan de Elise. De nieuwste versie van de Elise Cup 250 weegt 14 kilogram minder dan voorheen. Renault kleedt de Scénic aan als luxe Initiale Paris. Een heel speciale nieuwkomer is de unieke Rolls-Royce Sweptail, speciaal voor een klant ontworpen.

Honda Civic

Diverse autonieuwtjes

Wil je weten hoe veilig de Mini Countryman, Nissan Micra, Skoda Kodiaq en Suzuki Swift zijn, bekijk dan de resultaten van de nieuwste crashtest. Ook bieden we een overzicht van de autoverkopen in mei, die een stijgende lijn vertonen. Volkswagen voert in dit overzicht zowel de merken- als modellenlijst aan. 

Bezoek met Pinksteren een auto-event

Net als vorige week hebben we weer een aantal leuke auto-evenementen voor je geselecteerd. Leuk voor jou of je gezin om een vermakelijk pinksterweekend te beleven. Ook voor de rest van juni vind je in onze evenementenrubriek de nodige festivals, oldtimerevenementen, trackdays enzovoort. Veel plezier!