De afdeling Special Vehicle Operations (SVO) van Land Rover presenteert een nieuw Design Pack voor de Range Rover. Het bijzondere is dat dit niet alleen voor de nieuwste uitvoering verkrijgbaar is. 

Land Rovers designbaas Gerry McGovern zei het eerder dit jaar al: het merk wil tuners buitenspel zetten door zelf te komen met nieuw aanbod in aftersales accessoires. Het eerste resultaat hiervan is het SVO Design Pakket voor de Range Rover. Het bijzondere is dat het pack niet alleen verkrijgbaar is voor de Range Rover van het huidige modeljaar, maar voor alle uitvoeringen met de standaard wielbasis geproduceerd sinds 2013 - ook als die reeds voorzien zijn van andere stylingpacks. 

Het pakket

Zoals de naam aangeeft is het accessoirepack ontworpen door de afdeling Special Vehicle Operations, die ervaren is in het ontwikkelen en aankleden van bijzondere edities. Het biedt met het Design Pack onderscheidende exterieuropties aan, zoals specifieke bumpers, een grille, zijskirts, luchtinlaten en uitlaatsierstukken.

Het pack wordt voor 12.500 euro geleverd en gemonteerd door de Land Rover-dealer. Het is te bestellen in vier donkere Land Rover-finishkleuren.