Het Porsche-assortiment is uitgebreid. De belangrijkste nieuwe producten zijn een vermogenskit, extra lak- en interieurkleuren en Connect Plus. Ook voor jonge, bestaande Porsche-modellen komen meer infodiensten beschikbaar. 

Porsche doet uit de doeken welke nieuwe opties voortaan te bestellen zijn. Nederland is een van de landen waar Porsche Connect Plus beschikbaar komt - standaard op de 911 en Panamera, optioneel op de andere Porsche-modellen. Later dit jaar kun je hiervoor databundels aanschaffen in de Porsche Connect Store, waarmee je muziek kunt streamen of de in het voertuig aanwezige wifi-hotspot kunt gebruiken. 

De overige Porsche Connect-diensten, nu nog beperkt tot de nieuwe Panamera, worden in de loop van het jaar ook beschikbaar op bestaande Porsche-modellen die sinds september 2015 zijn gebouwd. Bij de meest recente Porsches wordt deze toegang aangeboden door middel van een activeringsprocedure, modellen van vóór juni 2016 hebben een - gratis - software-update bij een Porsche-dealer nodig. Eigenaren worden door het merk op de hoogte gesteld.

Porsche 911 Carrera 4S

Ook nieuw

Nieuw is ook de kit waarmee 30 paardekrachten extra vermogen te gebruiken is in de nieuwe 911 Carrera S, 4S en 911 Targa 4S, tot een totaal van 450 pk. Bij het pakket horen tevens diverse accessoires: grotere turbochargers en het Sport Chrono-pakket met onder meer een sport-uitlaatsysteem inclusief sierdelen op de twee centrale pijpen. De kit is vanaf juni 2017 als after-sales optie verkrijgbaar bij de Porsche-dealers, prijzen beginnen bij 10.139 euro.

Het nieuwe assortiment bevat daarnaast nieuwe kleuren. Om te beginnen zijn er nieuwe laktinten voor de modellen 911, 718 Cayman (S), 718 Boxster (S), Panamera en Cayenne. Ook diverse accessoires verschijnen in extra kleurstellingen. Denk bijvoorbeeld aan hoogglans zwarte uitlaateinden of Graphite Blue Sport-Tex bekleding.