Porsche onderhoud

Porsche breidt de garantie op oudere modellen uit tot maar liefst 15 jaar of 200.000 kilometer. Eigenaren kunnen per 1 of 2 jaar tegen betaling de garantie verlengen.

Bij Porsche kun je nu garantie bijkopen totdat de auto 15 jaar is. Dat was al mogelijk voor auto’s van maximaal 10 jaar oud. De eigenaar is met de verlengde garantie beschermd tegen ‘alle mogelijke malheur’ en de garantie is wereldwijd geldig.

Op een nieuwe Porsche krijg je standaard 2 jaar garantie, die vervolgens is te verlengen met 1 of 2 jaar. Dit kun je nu doen totdat de auto 15 jaar is of 200.000 kilometer heeft gereden. Gebruikte auto’s die via de officiële dealer worden verkocht krijgen het stempel Porsche Approved, waarmee het ook voor tweede of derde eigenaren mogelijk is om de verlengde garantie af te sluiten. Als er ‘Porsche Approved’ op staat dan is de auto op 111 punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.

Voor wie zijn gebruikte Porsche niet bij de Porsche-dealer heeft gekocht gelden aanvullende voorwaarden. Je moet minimaal 90 dagen in bezit zijn van de auto, de laatste onderhoudsbeurt bij de Porsche-dealer hebben uitgevoerd en de auto moet het Porsche Approved-stempel van diezelfde dealer hebben gekregen.