Toyota Aygo

Toyota husselt het assortiment van de Aygo flink door elkaar. Er komen maar liefst vier uitvoeringen bij, een aantal ter vervanging van bestaande versies.

Toyota introduceert vier nieuwe uitvoeringen van de Aygo: X-Fun, X-Joy, X-Pose en X-Cite. Die eerste vervangt de X-Now, het tweede uitrustingsniveau. Ten opzichte van de oude uitvoering is de uitrusting aangevuld met Bluetooth audiostreaming, bediening op het stuur en vier luidsprekers.

De volgende stap in het assortiment blijft de X-Play en op basis van die uitvoering zijn er nu de X-Cite en X-Joy. Die eerste is te herkennen aan de rode carrosserie in combinatie met een zwart dak. De X-Joy is uitgerust met luxe extra’s als automatische klimaatregeling, een lichtsensor, een navigatiesysteem, digitale radio en hoogglans zwarte sierstrips in het interieur.

De laatste nieuwe uitvoering is het nieuwe topmodel X-Pose, die als belangrijkste extra een canvas dak heeft in de kleur zwart of rood. In de tabel hieronder zie je alle uitvoeringen van Aygo en de vanafprijzen. De nieuwe uitvoeringen zijn vanaf nu te bestellen, de leveringen beginnen volgende maand.

Vanafprijzen uitvoeringen Toyota Aygo
uitvoering  vanafprijs
X 11.395 euro
X-Fun 12.845 euro
X-Play 13.645 euro
X-Joy 14.995 euro
X-Cite 14.995 euro
X-Wave 14.995 euro
X-Pose 15.995 euro